Kunder

Waterwell har i dag kunder innenfor flere ulike segmenter, som kontormiljøer, treningssentre, helsesektoren og skoler. Felles for alle er at de har ansatte, medlemmer eller elever som nå drikker mer vann og at de bidrar til en renere verden.

Insenti

Insenti er en kompetansebedrift bestående av sivilingeniører, ingeniører, håndverkere og økonomer. Insenti har hatt Waterwell over flere år med god effekt både på helse og miljø. 

Som en miljøbevisst bedrift så er Waterwell et helt naturlig valg for oss. Vi er mange ansatte og bruker dispenseren hver dag og opptil 5 ganger hver. Med Waterwell har vi kuttet litt på kaffen men økt veldig på vanninntaket.

Kristin Lie Fjellberg, Kontorleder

 

FX FITNESS CLUB

FX Fitness Club er mer enn bare et treningssenter og fokuserer på velvære. Waterwell er et naturlig del av konseptet deres som alle medlemmer får tilgang til.

«Flere treningssentre bør se på Waterwell fordi det gir en mulighet for inntektsøkning, samtidig som medlemmene blir mer fornøyd.»

Hasse Hoftvedt, Eier

VILLA SKAAR

Villa Skaar har Waterwell på alle sine syv sykehjem. Waterwell er et viktig tiltak for effektivitet og trivsel, samt et viktig miljøtiltak.

«Vann er sunt og de som jobber hos oss har en krevende jobb og er på beina hele tiden. Da er det viktig å drikke nok vann. I tillegg er vi ISO sertifisert på miljø og Waterwell er vårt viktigste miljøtiltak.»

Richard Skaar Thorsrud, Adm.dir.

Axdata

Axdata er årets Microsoft partner og skaper økt verdi for sine kunder. Menneskene er det aller viktigste og god hydrering hjelper med å maksimere mental prestasjon hos de ansatte. Axdata har Waterwell på sine tre lokasjoner, i Oslo, Sandefjord og Sarpsborg.

«Når vi fikk Waterwell dispensere reduserte vi på kort tid kaffeforbruket med 60%. Dette har gitt gode helseeffekter som igjen har resultert i redusert sykefravær og ansatte med høyere energi og produktivitet.»

Christian Hofsøy, HR sjef