Om oss

Waterwell er et nytt og revolusjonerende produkt i markedet. Det handler om en helt ny måte å få i seg mer livgivende, og velsmakende, vann på – uten å belaste miljøet med unødvendig forsøpling. Med Waterwell bidrar du til bedre helse og en renere verden, og får samtidig en drikkeopplevelse helt utenom det vanlige.

Waterwell - fremtiden er nå

Det startet med en visjon om å bidra til en verden uten plastflasker ved å utvikle en innovativ drikkeløsning det ikke fantes maken til i markedet. Et konsept bestående av smarte og brukervennlige vanndispensere, miljøvennlige SmartFlasker og gode og nyttige smaker og tilsetninger.

Konseptet er utviklet over mange år, for å sikre valg av de beste komponentene, flaskene og smakene. Samt utvikling av en innovativ software som sørger for at alt fungerer sammen på en smart måte. Det er gjennomført flere piloter i ulike miljøer for å teste produktet over tid. Basert på disse erfaringene er det tatt frem en ny generasjon av produktet som nå er i drift hos mange fornøyde kunder.

Med Waterwell bidrar du til bedre helse og en renere verden, og får samtidig en drikkeopplevelse helt utenom det vanlige. Du velger dine favorittsmaker og nyttige tilsetninger. Waterwell tilbyr vann med energi som et sunt alternativ til kaffe og vann med vitaminer som et nyttig tilskudd til daglig kosthold. 

Vår ambisjon er å etablere et nettverk av Waterwell dispensere som utplasseres overalt hvor folk ferdes (arbeidsplassen, treningssenteret, skoler og universiteter, bensinstasjoner, flyplasser, kjøpesentre, osv.). Alle dispensere blir tilgjengelig via din personlige SmartFlaske fra Waterwell og du lokaliserer enkelt nærmeste dispenser via Waterwell Appen på telefonen. Appen vil i tillegg gi deg info om drikkemønster og nyttig helsedata, samt oversikt over ditt bidrag til miljøet.

Bli med på reisen!