Godt og miljøvennlig vann på din skole!

Å drikke nok vann er viktig for å kunne prestere i hverdagen. Hva med å introdusere spennende vann med smaker og nyttige tilsetninger? Waterwell er et nytt vannkonsept, funnet opp og produsert i Norge. Konseptet består av smarte vanndispensere som kommuniserer med miljøvennlige smartflasker. Du får filtrert og kaldt vann med valgfrie smaker og tilsetninger som vitaminer og energi. Fokuset er på miljø og helse, noe som er perfekt for skoler.

Spennende vann på skolen

Waterwell brukes i dag på kontorer, i helsesektoren og på treningssentre. I tillegg har vi nå begynt å levere løsningen til videregående skoler. Først og fremst installerer vi dispenseren på skolen som et tilbud for lærere og ansatte, men det er også muligheter for elevene å få tilgang til dette.

Waterwell er sunt og miljøvennlig. Flaskene er 100% resirkulerbare, vannet er kortreist (kobles til lokal vannkilde) og smakene er kortreiste. Smakene er kalorifattige og inneholder ikke sukker eller kunstige søtningsstoffer. Hensikten er å få den positive helsemessige effekten av å drikke vann og samtidig ta vare på miljøet.

På den store og brukervennlige skjermen kan man velge mellom følgende smaker; bringebær, fersken, sitron og eple. I tillegg kan man velge å tilsette kullsyre og vitaminer eller energi. Ønsker man kun rent filtrert vann så får man selvsagt det også. Man fyller alltid i sin personlige og miljøvennlige smartflaske. Flaskene er termoflasker i rustfritt stål som holder drikken kald i over 12 timer og fås i valgfrie farger (svart, hvit, grønn, blå eller rosa).

Gjør som Hartvig Nissen:
Hartvig Nissen videregående skole i Oslo har installert to Waterwell dispensere. Den ene står på lærerværelset tilgjengelig for lærere og ansatte. Over 100 lærere drikker Waterwell daglig og fyller flasken 2-3 ganger om dagen. Tilbakemeldingen er at Waterwell har kommet inn som et friskt pust og at det drikkes mer vann enn tidligere. Dette merkes på trivsel og energinivå.

I tillegg har de også installert en dispenser i kantinen på skolen, slik at elever kan få sin personlige flaske og betale per fylling.  Elevene synes produktet er spennende og annerledes, og dette gjør at de drikker mer vann, som er et positivt skifte i drikkevanene deres. 

Hvis dette høres interessant ut for din skole, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat eller book et møte direkte. 

Booke et møte HER

Eller fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg om kort tid. 

Fornøyde lærere på Hartvig Nissen foran Waterwell dispenseren
Elever på Hartvig Nissen med sine miljøvennlige Waterwell flasker