Waterwell hos Hartvig Nissens videregående skole

Vi gratulerer Hartvig Nissens videregående skole med sin Waterwell dispenser! Over 100 lærere nyter nå friskt og godt vann med valgfrie smaker og tilsetninger og de er godt fornøyde med løsningen etter tre måneder i bruk.

Tilbakemeldingene er at Waterwell har kommet inn som et friskt pust hos skolen og lærerne drikker nå mye mer vann enn tidligere. Dette merkes både på trivsel og energinivå. Skolen er også spesielt opptatt av miljøeffektene dette har, med kortreist vann, miljøvennlige flasker og lokale smaker. Dette er i tråd med Osloskolen sine målsetninger, og Waterwell er noe alle skoler burde ha på sitt lærerværelse.

Foreløpig er det lærerne og ansatte som nyter godt av Waterwell, men intensjonen er å gjøre løsningen tilgjengelig også for elevene. Det er en økt bevissthet blant elevene om viktigheten av å drikke nok vann, og Waterwell gjør dette med vann mer spennende og interessant. En stilig og miljøvennlig smartflaske, samt gode smaker og nyttige tilsetninger gjør løsningen unik.

Waterwell og Hartvig Nissen jobber sammen for å få på plass en god løsning for elever og har en felles intensjon rundt dette. Ambisjonen til Waterwell er å gjøre Waterwell tilgjengelig for alle videregående skoler i landet, både for lærere og elever.