Waterwell på kontoret

En vanndispenser er et samlingspunkt på arbeidsplassen og en kilde til friske og effektive medarbeidere. På kontorer drikkes det mye kaffe, som både er dyrt og ikke gir ønsket virkning ut over dagen. I tillegg er lokalene ofte eldre med gamle rør som gir dårlig smak på vann som også tar lang tid før det blir kaldt. Med Waterwell kan man gi et gode til sine ansatte som øker trivsel og produktivitet.

Med Waterwell får man en vanndispenser der de ansatte kan drikke filtrert, friskt og godt vann gjennom dagen. I tillegg kan de velge å tilsette gode smaker og nyttige tilsetninger. Vårt konsept er å tilsette et «hint» av smak, slik at drikken blir frisk og god. Det er mulig å justere på dette hvis man ønsker litt mer eller litt mindre smak. Tilsvarende kan man tilsette koffein og vitaminer etter ønske og behov. Her sørger vi også for å holde oss godt innenfor anbefalte dagsdoser, og bedriften kan justere noe på mengden om ønskelig.

Flere Waterwell kunder gir tilbakemelding om at de har redusert kaffeforbruket mye etter å ha tatt løsningen i bruk og at de opplever gode helseeffekter. Sykefraværet reduseres og de ansatte får høyere energi og produktivitet.

Waterwell dispenseren er meget enkel å vedlikeholde. Vi anbefaler å tørke over skjermen med klut daglig, utover dette er det ikke noe jobb rundt vedlikehold. Smaker og tilsetninger skifter kundene selv veldig enkelt ved behov. Det er et Bag in Box (BiB) system der man enkelt bytter BiB når den er tom, vi estimer å bytte 1-2 ganger per måned for et gjennomsnittlig kontormiljø. Serviceavtale sikrer en årlig service der vi kommer ut og sørger for at dispenseren er 100%. Typisk renses dispenseren og det skiftes noen slitedeler.

Waterwell er et meget nyttig miljøtiltak som bedrifter kan føre inn i sine miljøregnskaper. Dispenseren kobles alltid til lokal vannforsyning, noe som eliminerer behov for transport og lagring som i tradisjonelt salg av flaskevann eller vanndunker. Waterwell drikkes også alltid i miljøvennlige SmartFlasker, som erstatter plastflasker. Waterwell bidrar med dette til FNs bærekraftmål, spesielt 3, 6, 9, 12 og 14